teisipäev, 18. august 2015

Mida teevad kolm tütarlast siis, kui söögitegemiseks pannakse ette rõõmsavärvilised ja romantilised põlled.

Meieni jõudsid armsad ja üdini romantilised põlled Charmed by Aprons tegijalt. Selliseid põllesid nähes ja kandes, tuli suur tahtmine midagi maitsvat valmistada.
Inspireeritud põllemustrist, sai valitud meie suvisteks, nüüd võib öelda ka juba palavateks suveilmadeks, kolm mahlast ja jahutavat magustoitu.

1) Kaunilt serveeritud arbuusi "koogikesed"
2) Janu kustutav arbuusijook kookose ja laimiga
3) Mõnusalt jahutav arbuusi-vaarika sorbett.

Nüüd aga kõigest lähemalt:
Alati lastele maitsev arbuus, mis jõudis seekord lauale natuke erilisemal kujul. Selleks oli vaja arbuus viilutada ning laste rõõmuks jäi arbuusi tükid sobivate piparkoogivormidega välja lõigata.
Värvi- ja maitsenüansside lisamiseks, sai kaunistuseks ka vitamiinirikkaid must- ja punasõstraid.
Arbuusijook koos kookose ja lamiga valmis lihtsalt. Kõik komponendid blenderisse (arbuusi tükid, kookosevesi ja laimimahl). Laste ülesandeks jäi jook kokku segada.
Kõige paremini maitseb see jook külmalt, ehk mida kuumem suvepäev, seda rohkem lisada jääkuubikuid.
Viimaseks magustoiduks jätsin arbuusi-vaarika sorbeti. Varem ma midagi sellist valmistanud polnud, nii oli see mullegi huvitav. Arbuusi tükid ning vaarikad panin varem sügavkülma, et need jäätuksid ning hiljem oli vaja need vaid blenderisse panna. Segamise hõlbustamiseks, lisasin ka natuke kookosevett. Serveerida tasuks kohe, sest meil sulas see magustoit õues olles üsnagi kiiresti.
Kõik sorbetti mekkimas ;)
Lapsed elasid oma rollidesse väga hästi sisse, algul valmistasime toidud, mis hiljem kohvikumängu käigus emmele-issile kenalt ja viksilt serveeriti.
Meile need suviselt lõbusate värvidega naiselikud põlled meeldisid niivõrd, et ka ise pildile sain jäädvustatud ;)
Kes soovib oma köögis veedetud aja rõõmsamaks muuta või teha kellegile üks armas kingitus, siis need imearmsad eestimaised disainipõlled Charmed by Aprons leiate SIIT. Valikus on nii lõhnastatud kui ka lõhnastamata põllesid, igaühele midagi ;)

Meie täname!

Tantsige mu kaunitarid!
 
Kõike kaunist!
Kathy

2 kommentaari:

  1. Olete nii kelmikad nende põlledega ! :-)

    VastaKustuta
  2. Nii armsad❤️❤️❤️❤️❤️

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...