neljapäev, 18. juuni 2015

Kaua oodatud aeg, mis möödus liiga ruttu

Iga aasta kaua oodatud aeg, kui õitsevad imetabavalt lõhnavad piibelehed ja sirelid. Jagan teiega selles postituses kauneid pilte ja selle romantilise telgi tegemise õpetust.
 
 
Nagu te kindlasti juba teate, on minu lemmik aeg pildistamiseks ilusad õhtupoolikud. Mis olekski parem, kui peale tööpäeva kusagile välja pildistama minna. Päevad on juba niipalju pikad, et jõuab kenasti alles samapäeva õhtul kõik valmis sättida.
Kui kusagile pildistama suundun, tunnen vahel end kui 2 küüruga kaamel, kotid vajalike aksessuaaridega täituvad kui võluväel. Ka oma mööblit pildistama minnes, on 1-2 suure koti tassimine garanteeritud.
 
Tassike teed?
 
Piibelehed on minu ema lemmikud, sellise armsa kruusi koos teepuru hoidjaga tellisin oma emale  Hedwig Seaver keraamika-lt. Olen tema tooteid juba ammu piilunud ning kõik tema tööd on nii romantiliselt armsad.
Kui saaks nende magusa lõhna kinni püüda ja väikesesse kotikesse pista.


Pildistamine sellises õhulises telgis oli mul juba pikemat aega meelel, hea võimalus saada helged ja õrnad pildid.
 
Telgi tegemine ise oli lihtne ja kiire.
Materjalina kasutasin seda, mida leidus ehk siis:
telgipostidena kasutasin vanu põrandalaudu, alusriideks võtsin vanad kardinad ning telgikattena kasutasin tülli, mis varasemalt oli kasutusel tütre voodi baldahhiinina.
Värvisime koos lastega lauad üleni valgeks, kinnitasime need omavahel kahe kruviga, peale katteks tüllikangas, lisasime kaunistuseks veel paelu ning armas koht mängimiseks oligi valminud.
 
Tüdrukud piilumas mälestustekastikesse
 
Kõike kaunist!
Kathy


4 kommentaari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...