neljapäev, 14. mai 2015

Kallid mälestused möödunud emadepäevast

Möödunud pühapäeval oli võrratult kaunis ja soe kevadilm. Jätsime oma argitoimetused kus see ja teine ja läksime hoopiski emadepäeva tähistama.
Lastel oli mineku suund teada - läheme sinna, kus on hästi palju kohvikuid... ehk siis Tartu reakojaplatsile. Välikohvikus oli nii hea end päiksel paitada lasta. Olnud end meelitanud hea ja paremaga, otsustasime edasi minna botaanikaaeda.
 
Mõned jäädvustatud hetked

Piduliku päeva puhul julgesin pärjaga ka linna peal ringi silgata. Pärja toorik sai vist kunagi ostetud Lindex'i poest ning lisasin juurde mõned roosid.
 
Karukellad, nendega meenuvad kohe lapsepõlve mälestused. Kõik kes teavad väljendit "magic hour" või "golden hour", siis on olemas app, mille allalaadides on sul alati teada, millal on parim hetk pildistada. Endale laadisin selle: https://play.google.com/store/apps/details?id=exsate.goldenhour Need pildid on küll natuke varem tehtud, kuid arvan, et kauni õhtuse valgusmängu sain pildile.
Rododendronid, ühed minu lemmikud.

Botaanikaaias on laste jaoks ka lahe mänguväljak. Tegelikult on kogu botaanikaaed super mänguala, igatahes meie lastele küll. Seal sai joosta mööda erinevaid salaradu, peideti end kivide, põõsaste taha.
 
Viimasest külastusest on natuke aega möödas ning "tagaaed" on muutunud tundmatuseni. Suur-suur töö on seal ära tehtud. Sellel mäe küljel oli juba nii palju teeradasid, mida mööda käia/joosta.
 
Viimasel pildil on  aga aprikoosiploomi viljad.
On õitekuu!
 
Tegelikult oli meil botaanikaaias ka üks eraldi väike pildistamine, kuid õige varsti juba kõigest lähemalt ;)
 
 Ilusat õiterohket kevadkuud!
Kathy


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...