laupäev, 28. veebruar 2015

Kuidas jänku "Südameke" öölambid endale kauni illustratsiooni said

Ehk olete märganud, et jänku “Südameke” öölampidele  on tehtud üks armas jutuke ja kaunis pilt. Mul on väga hea meel tutvustada teile illustratsiooni autorit Muhekunstnikku.

Muhekunstniku pilte sattusin esimest korda vaatama tema blogisse, illustratsioonid olid nii vahvad ja alati oli seal ka mingi vimka sees. Autori tööde eesmärgiks on viia vaataja oma fantaasia maailma, mis oleks segu muinasjutust ja unenäost. Inspiratsiooni leiab ta laste loovusest ja kujutlusvõimest – oskusest näha ja kujutada asju tavapärasest teisiti.

Kui tulin mõttele, et minu uutele toodetele sobiks ka üks tore pilt, teadsin, et Muhekunstnik oleks just see, keda paluda.
 
Nii nagu paljude emadega, kes lapsega kodus on, hakatakse millegi loomingulise tegevusega tegelema (kes heegeldab ja koob, kes joonistab, kes meisterdab, kokab jne). Nii juhtus nii minuga kui ka Muhekunstnikuga :)


Pilte loob ta graafikalaua ja Photoshopi abil ning nagu minagi on ta iseõppija. Ehk siis kui midagi väga tahta ja selle nimel vaeva näha, omandad selle käigus oskused ning tulemuseks on see, et saad tegeleda millegagi, mis on nii sinu hobiks kui ka tööks.
Muhekunstnik teeb illustratsioone ka eritellimusena, kes soovib temaga ühendust võtta, siis leiate kontakt andmed tema kodulehelt: http://www.muhekunst.ee

Kathy

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...