esmaspäev, 9. detsember 2013

Sündmusterohke nädalavahetus

Sel nädalavahetusel käisime Tallinnas ning mul oli plaani võetud mõned kohad, mida kindlasti peaks külastama. Üheks selliseks kohaks oli Telliskivi loomelinnak. Sai ka kodu jaoks üht-teist ostetud, nendest aga kunagi täpsemalt järgmistes postitutes. 

Ehteid ma tavaliselt väga ei vaatagi, aga kuna teadsin, et Les Petites' i poes on esindatud ka mdm Butiik Katrini ehted, siis pidin neid vaatama minema ja ehk saan isegi mõne ehte omanikuks. Kahjuks tema tehtud ehete valik oli kohapeal väike, siis jäigi ost tegemata. 

Ehetest jäid silma veel ühed armsad rasvatihase prossid, mida just nüüd talvel oleks erit lahe kanda ning veel oli seal vintage stiilis ehtelaekad ja päevikud, väga kaunid olid. 


Mõningad pildi ka pooditest, kus osteldud sai :) 




Edasi viis meie teekond Lennusadamasse, kus hetkel on käimas Titanicu näitus. Põnev oli nii suurtel kui väikestel ja eks kõik said natukene targemaks.
Tuttavad pildid  kõigile, kes filmi Titanic näinud

Kolmanda klassi reisija kajut

Esimese klassi reisija kajut



Jõudsime tutvuda Lennusadama muuseumi teise korrusega, kus lastele pakkus eriti huvi allveelaev, kuhu sisse sai minna ning purjekad. Esimesel korrusel ringi vaadata ei jõudnudki, eks peab millalgi tagasi minema :)


Allveelaev


Külastuse lõpetuseks käisime söömas kohvikus MARU, mille menüüs oli  esindatud ka Titanicu I klassi viimase õhtusöögi toidud.  Menüü on seepärast teada, et üks pääsnutest oli menüü unustanud oma käekotti. 

Meie proovisime ära kana Lyoni moodi kartuli ja koorese porganidga, maitses hästi.



Kana Lyoni moodi kartuli ja koorese porgandiga



Järgmine päev kujunes lastele väga rõõmsaks ja lustlikuks- sõideti saaniga, küpsetati piparkooke, vaadati etendust - "On vaid hetk", kus loo peategelasteks üks poiss ja ühepäevik ning õhtunaelaks oli muidugi kohtumine jõuluvanaga :)



Ilusat lumerohket talve soovides,

Kathy

2 kommentaari:

  1. Seda Titanicu näitust tahaks isegi näha :) Kas see on rändnäitus..? umbes, et valmisruumi tassitakse ringi?

    Lapsed sellel aastal vist väga tublid olnud. Mitu korda kokku jõuluvana näevad? :)

    VastaKustuta
  2. Vast riigist riiki käib see näitus, Eesti siseselt vaevalt käib. Kui lapsed tublid on, siis kahel korral näevad veel :) Sellel aastal tuli Jõuluvana nii vara, et pidime eelmise aasta salme kasutama ;) Eks proovime end veel "parandada" :P

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...