neljapäev, 30. jaanuar 2014

Ilus vintage kodu

Olen vahepeal leidnud jällegi ühe ilusa vintage stiilis kodu pildid.
Jagan neid ka teiega :)
 
Pastelsetes toonides elutuba. Nii mõnusalt pehme diivan koos paljude patjadega lausa kutsub enda seltsi. Tuba valgustab laelamp, mis omakorda koosneb väikestest armsatest lampidest
 
Vintage stiilile on üsnagi omane, et alumine pool seinast on kaetud laudisega ja ülemine osa mõne kauni tapeediga. Hortensia õied on dekoratiivsed nii värskelt kui kuivatatult.
 
Heletades toonides romantiline magamistuba, kust ei puudu lühterlamp ega baldahhiinvoodi.

Kui mõnele võib see liig olla, siis mulle selline lahendus meeldib. Kui varasematel piltidel olen näinud, et aknaga sein eraldab tubasid, siis miks mitte ei võiks see eraldada duššinurka ülejäänud vannitoast.
 
Väikene vannituba, kuid kõik vajalik armsalt ära paigutatud. Vanutatud kapp sobib siia imehästi ning nagide funktsiooni võib mänguliselt ära kasutada, lase vaid fantaasial lennata.
 

 Praeguse aja ühed populaarsemad sisustusaksessuaarid- laternad.


Söögituba, kus domineerib valge ja värkust toovad tuppa rohelised taimed.
 
Ühes korralikus söögitoas on ka kindlasti ka üks puhvet- või vitriinkapp. Ka My Romatic Dream'l on üks kena vitriinkapp:
 



Õnnelikud on need inimesed, kel on suur söögituba ja elutuba, kuhu saab palju-palju sõpru ära mahutada. Selle laua taha mahub ära nii enda perekond kui ka külalised. My Romantic Dreamil on väga sarnane täispuidust komplekt: pikk laud, kuus tooli ja lühter:
 

Iga söögitoa uhkus - lühter

Inspiratsiooni kevadkaunistusteks
 
 
Pildid on leitud siit:

 
Loodan, et igaüks leidis midagi enda jaoks, et neid teadmisi kasutada oma kodus sisutamisel.
 
Kõike kaunist
 

Kathy

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...