neljapäev, 25. juuni 2015

Kaunid kleidid barbie-le ja laste meisterdused

Lastega poes käies on nad soovinud endale uusi barbie nukke, kuid olen aru saanud, et tegelikult on kleidid need, mida tahetakse.
Nii tegingi aliexpress-st esimese kleitide tellimuse juba kaks aastat tagasi enne meie suvereisi, et teepeal lastele väikesi üllatusi anda.
Pildile on jäänud viimase tellimuse kleidid, kokku on sealt ostetud pea 10 tükki. Kingad ja muud aksessuaarid on müüja andnud kingitusena kaasa.
Kleitidega oleme super rahul, kuid korseti osas olen igaks juhuks õmblused sõlminud või kui niidi otsad liiga lühikesed, olen need riideliimiga omavahel kinni liiminud :)
 Viimaselt reisilt tõin lastele üllatuseks nende nimede esitähed. Lapsed värvisid tähed valgeks ja kaunistasid nööpide, litride ja kivikestega. Nimetähed läksid voodite kohale.
 Nukke paigutamas

Ahjaa, kleidid ise on tellitud sellest poest: http://www.aliexpress.com/store/407365, oodata tuleb küll kaua, kuid kui pakk lõpuks meieni jõudnud, on laste rõõm suur.
 
Kathy

neljapäev, 18. juuni 2015

Kaua oodatud aeg, mis möödus liiga ruttu

Iga aasta kaua oodatud aeg, kui õitsevad imetabavalt lõhnavad piibelehed ja sirelid. Jagan teiega selles postituses kauneid pilte ja selle romantilise telgi tegemise õpetust.
 
 
Nagu te kindlasti juba teate, on minu lemmik aeg pildistamiseks ilusad õhtupoolikud. Mis olekski parem, kui peale tööpäeva kusagile välja pildistama minna. Päevad on juba niipalju pikad, et jõuab kenasti alles samapäeva õhtul kõik valmis sättida.
Kui kusagile pildistama suundun, tunnen vahel end kui 2 küüruga kaamel, kotid vajalike aksessuaaridega täituvad kui võluväel. Ka oma mööblit pildistama minnes, on 1-2 suure koti tassimine garanteeritud.
 
Tassike teed?
 
Piibelehed on minu ema lemmikud, sellise armsa kruusi koos teepuru hoidjaga tellisin oma emale  Hedwig Seaver keraamika-lt. Olen tema tooteid juba ammu piilunud ning kõik tema tööd on nii romantiliselt armsad.
Kui saaks nende magusa lõhna kinni püüda ja väikesesse kotikesse pista.


Pildistamine sellises õhulises telgis oli mul juba pikemat aega meelel, hea võimalus saada helged ja õrnad pildid.
 
Telgi tegemine ise oli lihtne ja kiire.
Materjalina kasutasin seda, mida leidus ehk siis:
telgipostidena kasutasin vanu põrandalaudu, alusriideks võtsin vanad kardinad ning telgikattena kasutasin tülli, mis varasemalt oli kasutusel tütre voodi baldahhiinina.
Värvisime koos lastega lauad üleni valgeks, kinnitasime need omavahel kahe kruviga, peale katteks tüllikangas, lisasime kaunistuseks veel paelu ning armas koht mängimiseks oligi valminud.
 
Tüdrukud piilumas mälestustekastikesse
 
Kõike kaunist!
Kathy


reede, 12. juuni 2015

Ligimeelitav päikesekollane põld tuulte meelevallas - uus postitus blogis.

 Iga kord kui sellest rapsipõllust mööda sõitsime, mõtlesin endamisi, küll siin saaks ilusad pildid teha. Läks päevi mööda, saabusid tuulised ilmad, nõnda tuligi idee jäädvustada tütar pildile koos tülli kangaga. Praegu on väikeste tüdrukute seas väga IN kõik need asjad, mis mõningal määralgi meenutavad Jääkuninganna Elsa keepi ;) Seega aksessuaari kasutamine oli vägagi meeltmööda.
 
 Siis kui tunned, et sinu ümber on miskit rohkemat.
Kui selle bonso ostsin, olin veel kahtleval seisukohal, äkki jääb see kappi lihtsalt seisma. Kuid kui tunda Eestimaa ilmaolusid, osutus see väga tänuväärt esemeks. Ootame pikisilmi neid suvepäevi, kui saab juba kleitides end päikese käes keerutada.
 
Peale pildistamist küsiti luba minna mööda tehnorada jooksma.
Suured rõõmud väikestest asjadest!

Kõike kaunist!
Kathy

kolmapäev, 3. juuni 2015

Käisime väikestel jänkupoegadel külas.

Juba mõni aeg tagasi sai jänkude perenaisega kokkulepitud, et kui jänkupojad on piisavalt suured, läheme neid armsakesi vaatama.
 
Jänkupoegi oli kaks pesakonda, need tillumad on 3 nädalased.
3 nädalane pehme jänkutupsuke mahub kenasti pihku.
Ja need nii toredalt kirjud on juba 6 nädalased.
Lapsed said neid silitada, süles hoida ja ulatuda neil toiduks võilille lehekesi.

Jänkudega seoses veel üks tore uudis, ühele lastehoiule New Yorgis meeldis minu jänkude riiul nii väga, et tellisid endalegi. Varsti ka riiul pikaks sõiduks valmis ;)
 
Kõike kaunist
Kathy

teisipäev, 2. juuni 2015

Romantiline vitriinkapp "Väike Õeke"!

Millest selline nimi? Aga just seepärast, et uues kodus on ootamas teda juba suurem õde, kellest saate lugeda siin. Täiuslik komplekt maakodusse.

 
Vitriinkapp/puhvetkapp on täispuidust ning seda kaunistavad imeilusad rooside motiivid.

Armas lillekimp, kus piibelehed lõhnavad võrratult.
 
Kõike kaunist
Kathy

esmaspäev, 1. juuni 2015

Seal, kus on nii vaikne, tuul vaid sasib õrnalt juukseid ja ei ühtki sääske


Selleks kohaks on Laeva raba, viimati käisime seal sügisel, nüüd siis kevadel, ühtemoodi ilus mõlemal ajal.

Meiega olid kaasas kaks jänkupreilit, kelle eest nii hoogsalt hoolitseti.
 
Nende jänkude tekkelugu saate lugeda siit. Meie kleidid jõudsid Mummulised hetked-ni, kelle meisterliku käe all valmisid need kaunitarid jänkud, kes on nii uued mängulelud kui ka kannavad tükike mäletust endas edasi.
 Hetk
 
Jänkudele, kellega räägitakse alles pudikeelt, tutvustati meie laste poolt imeilusat loodust.
 
Mummulised hetked-te taga on üks väga südamlik inimene, kes oma esimese unejänese õmbles enda tütrele. Siit hakkas aga sündima edasi lugu, kus ta avastas end valmistamas unejäneseid juba tuttavate, sugulaste ja sõprade laste sünnipäevadele ja katsikutele. 
 
Tänasel päeval ongi unejänes leidnud endale armsa koha nii beebide kui väikelaste kaisus. Unejänestele on tänasel päeval seltsi pakkumas ka pisut pikemat kasvu pikk-kõrvikutest jänesed, kes on loodud lõbusateks mängudeks ja pikkadeks kallistusteks. Meile, suurematele, sobivad pikk-kõrvikud lihtsalt rõõmsaks silmailuks diivanile, voodisse või kapi peale.

See osa laudteest on mind kõnetanud kõige enam. Oma väikese söögipausi tegime otse laudteel, nautides meie silme ees avanevat imeilusat vaadet.
 
Lõpusirgel
Mummulised hetked-te tegemisi saate jälgida siin, kus on valminud teisigi sama lustlikke jänkusid.
 
Kõike kaunist
Kathy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...