teisipäev, 28. aprill 2015

Minu südant ja meeli kütkestav teine hobi

Mulle on alati meeldinud pildistada. Enne My Romantic Dream'i aega olen pildistanud rohkem sahtlisse ;) Kuigi palju pilte on leidnud oma koha scrapbookingu albumis, mis ma olen teinud oma tütardele.
 
Nüüd olen saanud pildistada oma redisaintud mööblit, luua pilte, mis annavad edasi meeleolu ...
and I LOVE IT :)
 
Hetkel tegemisel kaks vitriinkappi, kuid seniks mõned pildid, kuhu jäi peale minu kulla-kallis väiksem tütreke koos kaisuloomaga.
 
Koerakutsikas on talle nii oluline, et on temaga nii mõneski kohas truu sõbrana kaasas olnud...ja seetõttu nii mõnigi kord pesus käinud ;)
 
Meil on kogunenud üpriski suur peavõrude kogu ning leidsin ka pinterestis huvitava idee, kuidas neid hoiustada. Kui valmis saan, näitan teilegi. Sinine lipsuga peavõru ja kingad on pärit Reserved'ist.
 
Metsa all võib veel leida taevasiniseid sinililli!

 
Et kõigis oleks nii palju hoolivust ja armastust kui väiksel tüdrukul oma kaisulooma vastu!
 
Kathy

reede, 24. aprill 2015

Minu seiklused Berliinis: vaatamisväärsused, botaanikaaed, shopping


Kevad on möödunud kiirel tempol, selle aja jooksul on nii mõndagi juhtunud. Nii siis tunduski kutse minna nautima kevadist Berliini väga ahvatlev.

Vaadatud sai kõiki tähtsamaid Berliini vaatamisväärsusi alates valitsushoonetest lõpetades teletorniga. Kuigi oli plaanis külastada ka muuseume, valik on seal tõeliselt suur, jätsime need ajanappuse tõttu järgmiseks korraks.

Valitsushoonet sai eelregisteerimisega külastada tasuta, kohe selle läheduses asub Brandeburgi värav ning Tiergarten- avalik park keset Berliini. Kuna sel päeval oli suhteliselt külm ja tuuline, siis pargis tegime lühikese ja kiire tiiru, väga vaadata sel aastaajal seal polnudki. Panustasime hoopiski järgmise päeva botaanikaaia külastusele.
valitsushooned (Reichstag)

Brandenburgi värav

Berliini botaanikaaed on üks suurimaid ja tähtsamaid Euroopas. Aed on jaotatud teemade kaupa sektsioonideks. Meile anti kenasti botaanikaaia kaart, kus olid ära märgitud need alad, mida oleks põnev sellel aastajal, kevadel, külastada.  Kel huvi, siis nende veebiaadress on: http://www.bgbm.org/en/welcome-garden
 Pilt itaalia stiilis aiast
Erinevates värvides priimulad

Jaapani stiilis lehtla ning kõrval magnooliad

Kirsiaed

 Reisile riideid kaasa pakkides ma enam talvejopele ei panustanud, võtsin kaasa vaid mantli ja kevadjaki. Vale otsus. Kui muidu oli seal olnud väga soe, siis just sel nädalavahetusel tabas Berliini külmalaine. Nii pidingi kõik olemasolevad riided korraga selga panema :) Pildi jaoks sai ikka tuuleka lukk lahti tehtud - muidu oleks kubjujuss pildile jäänud :) 

Kui muidu on jäänud mõte ilukirsside istutamisest oma aeda tagaplaanile, siis nüüd on mul lausa silme ees, kus paar ilukirsi puukest kevadeti mu aeda kaunistavad ja mulle silmailu pakuvad.

 Sile ebaküdoonia

Looduses kasvavad magnooliad Jaapanis, Himaalajas, Põhja-Ameerika idaosast kuni troopilise Ameerikani. Kesk-Euroopas võib magnooliad näha paljudes aedades ja parkides. Eestis pole ma aedades magnooliaid kasvamas näinud, kuid Tartu botaanikaaias on väikesed magnooliataimed olemas.
 Magnoolia õied- lihtsalt nii kaunid ja jätavad sametise mulje.
 Magnoolia poollahtised õied
 Nii suured õied olid, et pihku üks õis ära ei mahtunud

Pildile on jäänud nii valgete kui ka roosade õitega magnooliad

 Otsides natuke infot Eestis kasvatamise võimaluste kohta, siis meil sobivad vaid heitlehelised magnooliad. Vanim ja suurim magnoolia Eestis on endises Uue-Prangli mõisas kasvav teravalehine magnoolia (Magnolia acuminata), mis õitseb rikkalikult juunis helekollakas õitega ja annab idanemisvõimelisi seemneid. Ma ise pole eelnevalt nimetatud magnooliat näinud, kuid kes käinud ja näinud seda õitsemas, andke aga lahkesti teada, kas tasub see üles otsida :)

Olles viibinud Lõuna-Saksamaa teistes suuremates linnades, on erinevus Berliiniga suuresti nähtav. Ida-Berliin kuulunud NSV Liidu tsooni kuni 1990 aastani, mil toimus Saksamaa taasühinemine. Berliini tänavapildis on näha nii ennesõjaaegseid hooneid, Ida-Berliinis kasutatud stalinistliku arhitektuuri kui ka nüüdisaegseid uusi ehitisi. Igatahes vaatamist jagub seal kõigile :)

Õhtune vaade Teletorni poole Karl-Marx allelt, ehk endise Ida-Berliini peatänavalt. Esiplaanil ka kaksiktornid, mis on ehitatud peale teist maailmasõda, arhitektiks Hermann Henselann.
Ostlemiseks soovitaksin Friedrichstraße ostutänavat ning Berliini lähistel asuvat A10 ostukeskusust.
Söögikohti on terve Berliin täispikitud, meie sattusime nii headesse kohtadesse ja mitte nii headesse :)

Berliinlased nimetavad uhkusega oma linna üheks rohelisemaks (on palju avaraid parke, metsi ja järvi).
Kui palju tunnen rõõmu sellest, et elan väikeses linnas. Kui palju positiivset energiat annavad siinsed metsad ja veekogud ning ma ei pea muretsema, et peaksin sisse hingama saastatud õhku.
 
Kõike kaunist,
Kathy

teisipäev, 14. aprill 2015

Sünnipäevad tulemas, on aeg kleite valida.

Tütardel on lähestikku sünnipäevad ning neil oli suur igatsus endale juba kleidid välja valida oma tähtsateks päevadeks.
Juurde kuuluvad aksessuaarid on soetatud Lindexi lasteosakonnast. Kokkusattumuslikult sobivad imeliselt kokku kleidil olevad lilled peavõruga.
Esimesed õnnelikud minu disainitud riiulite ja öölambi omanikud on mu enda armsad tütred. Noorema tütre riiulil figureerivad kõiksugu loomakesed ning vanema tütre omal...oeh, kui nende riiulitest iga nädal pilt teha, siis saaks lahedad pildiseeriad.
 
Kleidid kenasti tüdrukute poolt valmis pandud. Vasakpoolne on Pippa & Julie kleit, vaatasin juba nende kodulehelt järgi, kahjuks müüvad nad oma tooteid vaid USA-s. Ise ma kombineerin nii uusi riideid kui taaskasutust, siis just see kleit viimast viisi meieni ka jõudis. Parempoolne kleit on pärit Lindex-st.
Meie uinuv kaunitar :)

NB! Nagu tüdrukute puhul ikka, juhtus ka meil, et kui kummalgi õel tähtis päev kätte jõudis, olid nad selleks ajaks mitmeid kordi kleite ümber vahetanud ning juba uued valinud ;)
 Kuid suvi on alles ees ning sellega seoses ka kleidi kandmise hooaeg.
 
Kathy
 

esmaspäev, 13. aprill 2015

Valge täispuidust vintage stiilis kummut

 
Valminud on kaunis valge kummut, erilisust lisavad tehtud vanutused, ehk siis valge värvi alt paistab must alusvärv.
 
Kevadkimp koduaia lilledest

 
Kuigi alusvärvina on kasutatud musta värvi, jääb silmale mulje, et on pigem tumesinine. Pildistamisega jäin seekord sellise aja peale, et pildile jäid ka päikesejänkud ;)

 Kummutil kolm korralikku sahtlit ja all kaks kappi (üks 1 uksega ja üks 2 uksega)
 
 
 
Kummuti mõõdud:
Sügavus: 45 cm
Kõrgus: 85 cm
Pikkus: 143 cm
 
 
Minu Romantiline Unistus
 
Kummutil on kaunid puidust kaunistused.



Et päikesejänkud rõõmustaks teidki!
 
 Kathy


teisipäev, 7. aprill 2015

Me oleme türkiissinise värvuse lummuses/ We are deeply fascinated in turquoise

Olen blogis peale redisainimise kirjutanud ka muudel teemadel: sisustus, meisterdused, reisimine ja muudest leidudest. 
Seekord juttu kõikide tüdrukute lemmikteemal : aksessuaarid.
I have written a lot about redesigning furniture, but also little bit about home decoration, DIY, travelling and other interesting topics. This time my focus is on girls favourite - accessories.
 
Käisin poodlemas ning Reserved´i lasteosakonnas jäi mulle peamiselt kätte türkiissinises värvuses aksessuaarid. Nii mina kui ka mu vanem tütar oleme sellest värvusest vaimustuses. Mulle on see kui meenutus vahemerest ja tütrele seostub sellega kohe Jääkuninganna Elsa.
I was shopping and suddenly i saw turquoise color accessories in "Reseved" . Me and my older daughter are fascinated in turquoise, to me, it reminds Mediterranean sea and to my girl - Elsa from "Frozen".
Selliseid kingi oli poes viimane paar, ma lihtsalt lootsin, et need vastavad ka numbrile. Läks õnneks, sobivad super hästi.
These shoes were the last ones, I hoped they fit, they did.
These shoes are perfect.
 Minu õde tegi kauni kalasaba soengu ja kõiksugu lipsukesed on meie pere lemmikud.
My sister made beautiful fishtail hairstyle and all kinds of bows are our family favorites.
 
Kõik need tooted on ostetud Lõunakeskuse poest Reserved.
All these items are purchased from Reserved store.

Et see soe ja päikseline kevad kiiremini tuleks
If just the warm and sunny spring could come quicker.
 
Kathy

pühapäev, 5. aprill 2015

Kuidas me Jänkude peidetud mune käisime otsimas

 
Sellel aastal peitsid Jänkud lihavõttemunad maale noorte kuuskede ja mändide alla.
Jänesed mängisid vingerpussi - lastele toodi ka suuri oranže mune ehk apelsine.
Üllatused mälestuseks
Lapsed oma kallite leludega, kes aitasid mune otsida.
 
Lapsed selle aasta munasaagiga.

Kauneid pühi!
Kathy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...