pühapäev, 24. august 2014

Küsitlus teile, Romantic Dreami sõbrad!

 
Tere kallid Romantic Dream'i sõbrad. Tähelepanelikud blogi lugejad juba küll teavad, kuid kuna järgnev teema on mulle oluline, tuleb sel teemal eraldi postitus.
 
Nimelt on mul vaja teada teie arvamust oma tulevase ettevõtte kohta, seetõttu olen koostanud teile väikese vaid neljast küsimusest (millest kolm on valikuvariantidega) küsitluse. Täitmine võtab aega vaid paar minutit, kuid need vastused on mulle olulised.
 
Küsitluse leiate siit:
 
Aitäh teile,
Kathy




neljapäev, 21. august 2014

Pesupäev- oh seda rõõmu

 
Pikaajalisemad minu blogi külastajad juba kindlasti teavad, et mulle meeldib oma tooteid pildistades panna nad situatsiooni.
Viimast minu redisainitud riidekapi pilte olete näinud, tookord olid need enne ja pärast võtmes.
Seekordne lugu: KLEITIDE PESUPÄEV :)
ja neid meil jagub :)
Kuna ma olen kahe imearmsa tütre ema, siis kleite on meie kodus palju. Siin pole midagi imestada, poes on niivõrd suur valik kauneid kleite tütarlastele ja nii ongi neid terve meie laste riidekapp täis:)
 
 
Ei raatsi ma neid ära müüa ega ära anda. Talletan need lastele, eks siis suuremana kunagi vaatavad jah ehk läheb mõni kunagi ka lapselapsele selga ;)
 
Tean, et vähemalt mujal on hästi populaarne see, kui hoitakse laste esimesi asju ja riideid mälestusesemetena alles. Ühes blogis nägin, kus need olid pandud väikestesse kirstudesse/laegastesse.
Kuigi kõige armsamad mänguasjad ja esimesed riided on mul alles hoidud, siis paneksin nendesse kirstudesse laste kleidid. See oleks ka hea lahendus selle jaoks, kuhu panna kõik juba väikseks jäänud kleidid, et ruumi teha uutele.
 
Kui kleidid kuivanud, pannakse need ka riidekappi. Seekord siis kappi, mis nüüdseks on värskena oma kodus tagasi. Kahele stangele mahtusid kleidid ilusati ära.
Kaadritagune pilt. Lastele jätkus tegevust pikaks ajaks.
Küll mängiti pesunaist, mis läks üle juba riidepoe mänguks ;)
 
Mulle on teile, kallid lugejad, ka üks palve. Mul on suur soov alustada ettevõtjana, kes redisainib mööblit. Palun teil täita üks ankeet (valikvastused), mis ei võta teilt palju aega, kuid mis mulle on väga oluline.
Suur aitäh!
 
 
 Värvirikast suve soovides,
Kathy

neljapäev, 14. august 2014

Luhasoo matkarajal

Postitus, mis oli ammu juba valmis, kuid mis on oma aega ootama jäänud. Käisime koos pere ja armsate inimestega avastamas Võrumaal Luhasood.
 
Panen siia selle kohta ka RMK tutvustava lingi:
 
Meid tervitav Madalsoo
Oh seda värvide mängu. Lapsed kutsuvad kaskede tüvesi zebradeks :)
 

Kuhu viib see laudtee? Kuhugile kaugele muinasjutumaale. Laste fantaasial ei tulnud piire.
Juba raja alguses saime maitsta rabamurakaid, siit ka minu esimene kokkupuude nendega :)

Imekaunis rabajärv Mustjärv
 

Põnev tutvumine, ei tea kas hirmul suured silmad, aga ta tõesti tundus hirmuäratavlt suur :)
 
Laudtee oli käänuline ja alati võis midagi huvitavat kohata.
Kolm matkaselli astumas on teed.
 

Kõige rohkem pakkus lõbu see, et laudtee oli kobraste "süül" vee all. Sel ajal polnud vesi veel soe, nii et jah seiklus ja karastus üheskoos. 

Eesti loodus on ilus ja mitmekülgne, siin rabas sai tunda vaikust ja meelerahu ;)
Raba pakatab ilust!
 

Kaunid vaated Mustjärve kallastel. Sel korral jäi küll ujumata, kuid sain ühe uskumatult ilusa kogemuse, kui oli võimalus ujuda oma kodukandi rabajärves. Vihma sadas, nii et ujudes oli kuulda piiskade tantsu järveveel. Vesi auras su ümber, kuna oli õhust soojem ning tekkis tunne nagu ujuks kusagil kuumaveeallikas. Lihtsalt nii sürr tunne tekkis ja siinsamas kodumaal :)


Kuigi pildile on jäänud rohkem need kohad, kus pääses läbi kuiva jalaga, siis reaalsuses oli vastupidine. Ega me ei kurtnud, sest eks vees sulistamine pakkus nii palju rõõmu.
 
Väikene seenepoiss või siis tüdruk :)
 

Selline oli enamus rajast ja kuna me olime seal esimestkorda, polnud meil aimugi, kui pikalt see rada vee all on. Muudkui läksime vaid edasi.

Laudtee vee all

Auväravad neile, kes raba edukalt läbinud


Kusagil heinamaal...eksinud teelt


Ja et lõpufinish poleks viletsam kui start, pidime läbima viimased meetrid pokult pokule hüpates :)
 
Võib öelda, et see matk oli selle aasta üks toredamaid, mida saab meenutada veel pikka aega.
Kui tead soovitada Eestis mõnda ilusat kohta, mida kindlasti külastada, siis jaga seda ka minu ja teiste lugejatega.
 
Veel on suvi,
 
Kathy
 
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...